Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом почали відзначати з 1988 році. Тоді міністри охорони здоров'я всіх країн закликали до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією про ВІЛ/СНІД. З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку.

03 вересня 2018 року у загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІ ступенів № 7 було проведено загальношкільну лінійку на тему: "Ми проти СНІДу". Також відбулися різноманітні інформативні заходи для учнів закладу. Кучерова Р.С. провела годину інформуння для учнів 3 класу на тему: "СНІД - не вирок!".

Мета заходів: ознайомити учнів з поняттями СНІД і ВІЛ та їх ознаками, сприяти усвідомленню учнями небезпеки, пов'язаної із поширенням СНІД на планеті, навчати толерантному ставленню до людей, які живуть з ВІЛ, виховувати почуття цінності людського життя та почуття відповідальності за власну поведінку та ведення дорового способу життя.

Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД,уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.